Menu

FCM Klubsamarbejdet

Om FCM Klubsamarbejdet
Fredericia forende Fodboldklubber er én af de 144 fodboldklubber, der er med i FCM Klubsamarbejdet, der er navnet på Danmarks ubestridt største fodboldsamarbejde bestående af både fodboldklubber og håndboldklubber. Disse 144 klubber er inddelt i 5 geografiske områder, hvor Fredericia fF hører under område 7. I dette område indgår vores naboklubber, som Fredericia KFUM, TSIF, BPI og Gaurslund IF også.

Samarbejdet indeholder en masse sportslige tilbud om oplevelser for børn, trænerkurser, FCM Fodboldskoler og meget, meget mere.

På nedenstående kan du læse mere om de tilbud samarbejdet giver mulighed for. 

Muligheder for ungdom 
Muligheder for trænere

SIDSTE NYT: 

FCM Fodboldskole 2021. 
Alle klubbens medlemmer i årgang 2010 og 2011 inviteres til FCM Skole 2021. 
FfF er selv værter ved fodboldskolen, som finder sted den 4. og 6. maj 2021. 

Husk tilmelding inden den 18. april 2021.

Se invitationen her.

 

Husk at du har adgang til gratis træningsprogrammer 

FfF abonnerer på FCM Ulvetræning. Du betyder at du har mulighed for at hente gratis træningsprogrammer til din træning. Kontakt Svend Erik, hvis du har glemt adgangskode

Gratis trænerkurser

Der bliver afholdt ét gratis trænerkursus/inspirationskursus for trænerne pr. område i efteråret 2020.

Det foregår den 6. oktober fra 18.00-21.00 hos Taulov/Skærbæk IF. Se mere og tilmeld herunder.

Kurset vil indeholde et oplæg, hvor FCM Ulvetræning foldes ud, en praksissekvens på banen i tråd med oplægget, samt en workshop hvor kursisterne kan komme med forslag og ideer ud fra forskellige cases. Tilmeldingen er åben, og du er velkommen til at tilmelde dig.

Tirsdag den 6. oktober kl. 18-21

Tilmelding: https://www.fcmklubsamarbejdet.dk/begivenhed/gratis-inspirationskursus-til-fcm-ulvetraening-i-omraade-7/

Topcenter-træning 2020-2021
Efter en lang og svær proces har nu meddelt hvilke spillere i årgangen 2009/2010 årgangene, som er er blevet tilbudt TOP-Center-træningen i sæson 2020/2021. De resterende spillere selvfølgelig fortsat tilbudt deltagelse i den åbne og niveaudelte FCM-licenstræning i eget geografisk område af FCM Klubsamarbejdet i sæson 2020/2021.

FCM Fodboldskolen 2020 aflyses. 
Fodboldskolen for årgang 2009, som oprindeligt var planlagt til gennemførelse den 18. og 20. maj 2020 i Madsby er aflyst. 

 

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * 

Børnetræning U5 – U 19.
Som registreret træner i Fredericia fF tilbyder vi dig adgang til FCM Børnetræning.
Træningsprogrammerne bliver lavet så de passer til drenge og piger på alle niveauer i U5-U19, således at det er lavet til alle klubbens medlemmer.
Træningsprogrammerne vil blive sendt på mail med et link til træningsprogrammerne en link hver uge (med undtagelse af december og juli). På den måde kan du downloade træningsprogrammerne og kigge fremad i din planlægning, så du har træningsprogrammerne minimum ugen forinden. Programmerne kan også ses på mobilen.
Træningsprogrammerne består af ca. 5 øvelser til hver træning: Opvarmning, tre øvelser som alle er bygget op om et fælles ”tema”, samt en kampform til sidst. I de enkelte øvelser vil der være forslag til progression og regression, og derfor er træningen ikke bygget op progressivt. Dette gør det nemmere at bytte enkelte øvelser ud med andre, sådan at programmet giver frihed for trænerne til selv at komme med øvelsesinput.
Som en intro til træningsprogrammerne følger endvidere en instruktionsvideo, hvor man får forklaret, hvordan programmerne bruges.
For at få adgang skal du oprettes, som bruger i FCM-Børnetræning. Send mail til sv.erik@kristensen.mail.dk

FCM-Klubsamarbejdet giver også mulighed for spændende aktiviteter.

Bolddrenge/piger til kamp på MCH Arena
- Mulighed for at U14-U15 spillere kan være bolddrenge, når FCM spiller hjemmekamp.

Løb med ind på MCH Arena
Mulighed for at give U6 – U10 spillere en stor oplevelse – de kan løbe med FC Midtjyllands spillere ind på banen til hjemmekampe. FC Midtjyllands spillere har en spiller i hver hånd, så spillere fra to klubber i FCM Klubsamarbejdet får denne store oplevelse til hver hjemmekamp.

FCM Fodboldfest på MCH Arena
Hvert efterår afholder FC Midtjylland SPAR Fodboldfest for alle medlemmer i klubberne i FCM Klubsamarbejdet. FC Midtjylland sørger for bus, billetter og en gave til alle spillere.
Dagen har selvfølgelig omdrejningspunkt i kampen på MCH Arena, hvor der vil blive lavet spændende konkurrencer for spillerne på dagen.

Besøg af en SAS Liga-spiller i klubben
Der er mulighed for at få en af SAS Liga-spillerne til autografskrivning, afslutningsfest mv. i medlemsklubben af FCM Klubsamarbejdet.

Klubtur til MCH Arena
FCM Klubsamarbejdet giver alle medlemmer af samarbejdsklubberne mulighed for at komme til FC Midtjyllands hjemmekampe på MCH Arena til en favorabel pris.
Dette tilbud er gældende til alle kampe i SAS Ligaen og landspokalturneringen, og det uanset om man ønsker at sidde på Faxe Kondi- eller Cottonfield Tribunen eller stå på Nordea Tribunen - vel at mærke forudsat at der ikke er udsolgt.
Tilbuddet er udelukkende gældende, hvis man laver en klubtur med min. 30 deltagere, men til gengæld er prisen så lavet ekstra god.

De eneste betingelser for at kunne udnytte tilbuddet er:
- Det skal være et offentligt arrangement i klubben, hvor alle kan tilmelde sig…
- Man skal være min. 30 personer for at kunne opnå rabatten…
- Klubrepræsentanten er den eneste, der kan bestille billetter…

Klubforedrag om FCM Klubsamarbejdet
Som samarbejdsklub har man mulighed for at få en person med tilknytning til FC Midtjylland på besøg i klubben til et trænermøde eller lign. for at fortælle om mulighederne i FCM Klubsamarbejdet.

Har du spørgsmål til KLUBSAMARBEJDET kan du kontakte Henrik Outzen, som er klubbens repræsentant i samarbejdet.
Du er også velkommen til at kontakte Svend Erik Kristensen - Telefon 21455210, som er koordinator af aktiviteter i samarbejdet.