Menu

VEO

Nyt video værktøj til FfF

FfF har indkøbt et nyt VEO-kamera
VEO - kameraet er et intelligent stykke værktøj som kan optage fodboldkampe på en smart måde. Teknologien finder selv ud af at følge bolden, og derved hele tiden være tæt på situationen. 


Formål:
VEO kameraet er købt med henblik på udvikling for fodboldspillet og for at give hold mulighed for at lave sociale aktiviteter efter kampen. Det er ikke et krav, at du, som træner, skal anvende kameraet. Du skal kunne se det som en mulighed. At optage kampe og se sig selv "in action" kan være både sjovt, og lærerigt for holdet på samme tid.
Derfor er det vigtigt at du benytter kameraet hensigtsmæssigt, og hele tiden, skal være med udgangspunkt i udvikling af spillet og for at det skal være sjovt. Det skal være med respekt for den enkelte spillers og holdets ønsker.
Video viser det meste, også de negative ting. Det er vigtigt, kameraet og dets optagelser kun bruges med positiv fokus. Spilleren eller gruppen må aldrig føle at optagelsen bliver en byrde. Det er de færreste der bliver motiveret af at få påpeget fejl og mangler. Prøv altid at fremhæve succesoplevelser.

Et fælles redskab:
VEO kameraet er indkøbt, som et redskab til for alle årgange i klubben. Alle skal have glæde af kameraet.
Som udgangspunkt kan kameraet kun udlånes til hjemmekampe.

Informationer om booking finder på her

Luk