Menu

Målsætning

Fredericia forenede Fodboldklubber (FfF)

Fredericia fF byder dig og dine forældre velkommen i klubben

Ungdomsafdelingens målsætning 

Alle børn der har lyst til at spille fodbold, skal der gives lige muligheder for at kunne deltage i fodbold,uafhængigt af alder, køn og hvor man kommer fra og hvilke færdigheder man har på forhånd.

  • At dygtigøre spillerene gennem en målrettet og seriøs træning. 
  • At være en klub der har forskellige tilbud til spillere med forskellige ambitionsniveau. 
  • At  alle vores medlemmere og deres forældre , ser det som en positiv oplevelse at spille fodbold i FfF.

Forventning til spillere

klubben forventer, at du som spiller møder til træning og til tiden ved hver træning. Er du forhindret skal der meldes afbud, således at ingen venter forgæves hvad enten det er til træning eller kamp.

Til kamp er afbud i god tid en rigtig god ide, for så kan træneren nå at få fat i en af de andre spillere på dit hold. Giv også gerne besked til træneren, hvis du på forhånd ved at du ikke kan deltage.

Klubben forventer at dit spillerudstyr er i orden dvs. fodboldstøvler, benskinner, drikkedunk og tøj efter vejrforhold.

Forældreopbakning.

En velfungerende fodboldklub og et velfungerende fodboldhold, opnås ikke alene med gode trænere og ledere . Det består også af aktive forældre, der har lyst til at bakke op om deres barns fodbold.

Det er vigtig at huske på, at trænere og ledere er ulønnet og frivilligt hjælpere i klubben, og at vi derfor som forældre behandler dem ordentlig.

Forældre hjælp til ungdomsafdelingen.

Vi har både dygtige trænere, hjælpetrænere og afdelingsledere i ungdomsafdelingen, men der vil til stadighed være brug for , at der er forældre, der der har lyst til at være med til at gøre en forskel for de børn der spiller. Vi er derfor interesseret i og har behov for al den hjælp vi kan få til dette. Så er du interesseret i at være træner, hjælpetræner afdelingsleder eller på anden måde har lyst og mulighed for at give en hånd med til klubbens forskellige arrangementer, hører vi meget gerne fra dig.Hvis du mener du ikke har forstand på at træne fodbold, skal det ikke holde dig tilbage , vi stiller gerne oplæring og uddannelse til rådighed.

Kontakt undertegnede, hvis du er interesseret og gerne vil hører mere om de forskellige opgaver, der skal løses for at vi fortsat kan blive ved med at være en attraktiv fodboldklub.

Sportslig leder

Henrik Outzen
Tlf: +45 75910442
Mobil: +45 24202395
henrik-juno@profibermail.dk

Luk