Menu

Skal din årgang være den største på Monjasa

image
SEK
11. oktober 2021 kl. 13:30
Vi har modtaget en invitation fra FC Fredericia, som måske kan bruges som et socialt arrangement i jeres afdeling og dermed give vores unge medlemmer en god fodboldoplevelse. - Og måske vinde konkurrencen om at samle flest tilskuere på stadion i din årgang. - og Ikke mindst hjælpe FC Fredericia til en sejr, som giver mulighed for at trække et stort hold i 1/4 finalen i Sydbank Pokalen.

Kære Fredericia fF.

Konkurrence – FC FREDERICIA
Tirsdag d. 26. oktober spiller vi en stor kamp på Monjasa Park, 1/8-delsfinale i Sydbank Pokalen imod Hvidovre IF.

Hvis vi vinder kampen, så er vi i kvartfinalen, som noget nyt afvikles over to kampe. Én kamp hjemme, og én kamp ude.

Vi drømmer om at gå videre og trække FC Midtjylland eller Brøndby IF.

Men for at gå videre, så har vi brug for jeres hjælp til at fylde Monjasa Park.

Kampen starter kl. 18.00 tirsdag d. 26. oktober, dørene åbner kl. 17.00.

I stedet for at træne fodbold denne aften, så håber vi at I vil bruge nogle timer sammen med os til et socialt arrangement på Monjasa Park.

FC Fredericia giver billetterne, både til spillerne og trænerne, men også til deres forældre, søskende, venner, bedsteforældre m.fl.

Den årgang på tværs af klubberne som kan samle flest tilskuere til kampen, vil vi gerne belønne med en stor oplevelse. Vi vil gerne (i form af en gruppe spillere), komme ud og træne/besøge den årgang som får samlet flest tilskuere.
Som en ekstra gulerod modtager den afdeling, som har samlet flest tilskuere, 10x 0.5ltr Carlsberg sport. 

F.eks. årgang 2008 er sammen med alle de andre fra årgang 2008 i de andre klubber og dem som får flest på stadion, vinder.

PRAKTISK information.
Det forgår på den her måde, i sender ovenstående ud til jeres trænere, interne Facebook sider etc. Man kan også sende det ud igennem kluboffice så det rammer alle forældre.

SENEST fredag 22/10-2021 klokken 12.00 sender man en liste til mig, med spillernavne, hvilken årgang de tilhører, samt hvor mange billetter hver spiller skal bruge.

Har man spørgsmål, så tag gerne fat i undertegnede.

 

Mvh

Stephan
Telefon: 20230542

Luk