Menu

Man of the match på U11

image Man of the match pokalen
Kristina Back
13. april 2021 kl. 10:32
Fra kampens spiller til Man of the match.

U11 har indført et nyt fedt tiltag til deres kampe, nemlig “Man of the match”. Egentlig begyndte det med en ide hos træner Sophie Juhl Voldsgaard om “kampens spiller”, men hendes mand mente, det var for gammeldags, og at drengene hellere ville kåres til “Man of the match” ligesom i Superligaen. Derfor blev der bestilt to pokaler med Fff-logo og titlen “Man of the match”.
Ideen er, at drengene stemmer på “Man of the match” efter kampen, så det er spillerne, der bestemmer, hvem der skal have pokalen stående indtil næste kamp. Pokalen er nemlig en vandrepokal, så den skal gives videre, når næste kamp spilles.
På det ene hold var der i weekenden stemmelighed mellem to spillere, så der måtte omafstemning til, før kampens spiller kunne kåres. Måske skal konceptet gentænkes så træneren nominerer et par spillere, der kan stemmes på, men det må vi finde ud af hen ad vejen.
Trænerne har taget en snak med drengene om, at der kan være mange grunde til, at man kåres til “Man of the match” - det er ikke nødvendigvis den spiller, der scorer flest mål, selvom det selvfølgelig også kan ske.
I hvert fald håber vi, ideen kan være med til at skabe ekstra motivation og stolthed ved fodboldspillet.

Luk