Menu

Fodboldtur til Holland

image Fredericia Fodbold på podiet
Gyrithe - Fredericia Fodbold
25. maj 2023 kl. 11:48
U13 Fredericia Fodbold har været på fodboldtur til Holland i Kr. Himmelfartsferien

Torsdag den 18. maj drog 44 spillere og 7 trænere/ledere fra Fredericia Fodbold med bus afsted fra Fredericia med kurs mod Zwolle i Holland. I Holland stødte op mod 25-30 forældre til.

Første turneringsdag var med strålende solskin, oplagte drenge, og startede fodboldmæssigt godt, så godt at liga 4 holdet vandt puljen og derved kvalificeret sig slutspillet om 1-4 pladsen.
Liga 3 tabte den sidste og afgørende kamp og liga 5 fik desværre kun 1 point i deres kampe, så de skulle spille placeringskampe (nr. 5-15) om lørdagen.

Lørdag gjorde liga 3 rent bord, 3 kampe 3 sejre og sluttede dermed samlet nr. 9. Liga 5 havde det svært, fik dog 2 point lørdag og sluttede som nr. 14.
Lørdag vand Liga 4 1 kamp, 1 uafgjort og så var der lagt op til en brag af en finale, som desværre endte uafgjort, så de blev FLOT nr. 2 i turneringen. Ubesejret – SUPER FLOT DRENGE.

Det gode sammenhold og mega hygge på Camp-området var en stor del af turen, og der blev hygget på kryds og tværs. Søndag pakkede vi sammen og kørte godt trætte retur mod Danmark.

Trænerteamet siger TAK for en mega god tur.
Gyrithe, U13 drenge

Luk