image Klar til lokalopgør
AS
29. september 2022 kl. 09:15
Kvinder 7-mands: Fredericia KFUM-Fredericia fF 5-6 (2-4)

Det blev sværere og sværere at se bolden, linjerne, dommeren, med- og modspillere og de mange tilskuere på sidelinjen til endnu et tæt lokalopgør mellem kvinderne fra Fredericia KFUM og Fredericia fF.
I KFUM-Parken var det kun lyset fra kunststofbanen ved siden af og flammen fra raffinaderiet, der gjorde det muligt at gennemføre kampen.
Solen var for længst gået ned, da dommeren fløjtede af. Og lyden fra ærtens trillen i fløjten var signalet til jubel hos gæsterne, der i kampens mange sidste minutter kæmpede vildt for at holde hjemmeholdet fra fadet.
Katrine Mortensen var udgået med en skade, og de syv tilbageværende spillere gav mere end alt for sejren over lokalrivalerne. Hvor blev der kæmpet! Og heldet var med F’erne – ingen havde klaget, hvis kampen havde fået et af de to andre udfald.
Der var knald på, og KFUM-pigerne sled nærgående for at få point – men det blev forgæves. Alle pointene endte i Madsby.
Nærmest inden kampen var fløjtet i gang, var FfF-kvinderne foran med to mål, og men det viste sig hurtigt, at kampen på ingen måde ville blive en walkover.
KFUM reducerede til 1-2 – ved pausen førte FfF 2-4.
Kort efter pausen burde kampen være lukket med den blå scoring til 2-5. KFUM reducerede – gæsterne kom igen foran med tre – inden det så for alvor brændte på foran det må man sige efterhånden meget mørkeblå mål. To scoringer af de grå hvidblusede KFUM-kvinder gav spænding til det allersidste.
5-6 – i et lokalopgør, der bare havde alt.
Onsdag 5. oktober spiller FfF efterårets sidste hjemmekamp. Det er kl. 19.00 på kunststofbanen i Madsby. Modstanderen er FC SevenOaks.