Tophold tog tomhændet fra Madsby

image Arkivfoto
SEK
30. april 2022 kl. 17:26
Jyllandsserien 1 - Pulje 2: Fredericia fF – Viby IF: 4-2 / 1-0: Lucas Møller Jensen 37. minut, 2-0: Rasmus Johanning 39. minut, 2-1: Ukendt 52. minut, 2-2: Ukendt 62. minut, 3-2: Fuat Hansen, 64. minut, 4-2 Mads Isaksen 94. minut.

Lørdag eftermiddag bød klubbens flagskib topholdet fra Viby velkommen i Madsby, Det blev en levende kamp, hvor begge hold deres perioder. Efter at holdene havde følt hinanden lidt på tænderne, blev der lukket op for sluserne med chancer i begge ender. Det blev dog hjemmeholdet som satte sig på kampen. Dette resulterede 2 hurtige scoringer efter flotte angreb. Lucas Møller Jensen stod for målet til 1 -0 med assist fra Mads Isaksen. Og 2 minutter senere var det Lucas Møller Jensen i rollen, som oplægger til Rasmus Johannings mål efter et flot gennemspillet angreb. Denne stilling holdt til pausen.
En landstræner sagde en gang at 2-0 føring er en farlig stilling. Denne tanke kunne strejfe publikums tanker, da måltavlen pludselig viste 2-2. Der var et forvandlet Viby hold, der kom ud til 2. halvleg og satte sig på kampen efter pausen med 2 scoringer. Nu var kampen helt åben igen! Der skulle dog kun gå 2 minutter inden Fuat Hansen atter brugte FfF på sejrskurs. Herefter blev publikum vidner til en god og spændende 2 halvleg, hvor hjemmeholdet havde flere store chancer for bringe sig yderligere foran. Viby pressede på for en udligning uden dog at sætte hjemmeholdet på de store prøver og i slutminutterne kunne Mads Isaksen lukke og slukke på en ”friløber”, efter Vibys målmand var gået med frem ved en dødboldsituation. Han så kun ryggen af Isaksen i sit løb hjem igen.

Næste kamp er ude mod Esbjerg FB.
Kampen spilles fredag den 6. maj 2022 kl. 19:00 på Atletikstadion. Gl. Vardevej.