image Mads Isaksen tilbage i rollen som målscorer
Bjarke Holm Jensen
24. oktober 2020 kl. 19:28
F'ernes 1. hold i serie 1 sluttede sæsonen med ny storsejr

F'ernes 1. hold spillede formentlig efterårets sidste kamp i Madsby lørdag eftermiddag hvor Seest var på besøg. Fra kampens start satte f'erne sig omgående på spillet men de var op imod en modstander som var på point jagt i den anden ende af tabellen for at undgå nedrykning og kæmpede sin chance. Derfor kunne f'erne rigtignok sidde på spillet men uden at tilspille sig egentlige målchancer. Omkring den halve time blev trykket dog massivt og hjemmeholdet kunne bringe sig fortjent foran 1-0 da Jonas Skau på spektakulær vis kunne sætte bolden ind med et halvt liggende saxespark.

Kort før pausen pådrog f'erne sig en 10 min. udvisning og det gav gæsterne mulighed for at bide mere fra sig, dog uden de store chancer til følge.  I 2. halvleg fortsatte det massive pres på gæsternes mål og i det 60' min. blev det 2-0 da anfører Marco Storm i gennembrud kunne sparke bolden køligt ind ved den ene stolpe.

For nogle år siden var det lige så sikkert som Sveriges Bank, at når turneringen er slut står Mads Isaksen på toppen af scoringslisten. Sådan er det ikke mere hvor han spiller på den centrale midtbane og for det meste overlader målscoringen til yngre spillere. Men i dagens kamp vendte han tilbage i rollen som goal-getter med scoring til både 3-0 og 4-0.  Begge scoringer efter oplæg fra Martin Mains.

Med nye pandemi-restriktioner fra den kommende uge var dagens kamp formentlig afslutningen på efteråret.  Den resterende kamp vil uanset være uden betydning for f'erne som slutter på 2. pladsen. Nu kan man blot vente på hvorledes DBU vil håndtere den nye situation hvor f'erne som bekendt for de fleste han tilspillet sig en kvalifikation om oprykning til JS i foråret.