Serie 1 sejr i Bramdrupdum

Bjarke Holm Jensen
20. oktober 2020 kl. 21:39
F'ernes 1. hold vandt aftenens kamp med 6-0 i Bramdrupdam

Det skulle have været kampen hvor f'erne definitivt kunne sikre sig rækkens 2. plads og spil om oprykning. Men weekendens seneste kampe faldt ud således at f'erne allerede før aftenens kamp var sikre på 2. pladsen. Desværre medførte de selv samme resultater at den teoretiske chance for at nå 1. pladsen blev endnu mere teoretisk. Så det eneste der var tilbage at spille for imod rækkens bundprop i Bramdrupdam var at holde denne teoretiske chance i live med en sejr.  Og en sejr blev det. Allerede fra kampens indledning rullede angrebene imod hjemmeholdets mål men det kneb med at få sat den næssidste bold rigtigt. Lige indtil Jonas Møller Jensen kunne banke en retur bold i mål fra tæt hold til 1-0 føring. Og lige før pausen blev det både 2-0 og 3-0 på 2 scoringer ved Mathias Thorup.

I 2. halvleg blev hjemmeholdet presset om mulig endnu længere tilbage i eget felt. Og igen blev f'erne udfordret på at få sat den næst sidste bold sat rigtigt op. Det gav en halv times stilstand, men det sidste kvarter gik det igen hurtigt og Mathias Thorup fik fuldbyrdet sit hattrick og debutant Jonathan Outzen fik sat 2 scoringer ind i afslutningen til slutresultat 6-0.

F'erne spiller næst sidste kamp på lørdag kl 13.30 i Madsby hvor Seest kommer på besøg.