Menu

Senioropstart

image
13. juli 2022 kl. 11:27
Seniornyheder fra sommerlandet.
Sommeren er over os og det har de seneste uger betydet mindre aktivitet på banerne i Madsby. Det ændrer sig dog ganske snart, for i den kommende uge starter træningen for seniorer holdene frem mod den forestående sæson. Allerede på tirsdag d. 19/7 kl. 18.30 tager JS hul på træningen og på torsdag d. 21/7 kl. 18.30 følger S4 trop. Herefter trænes fremadrettet for begge holds vedkommende på de velkendte tider: tirsdage og torsdage kl. 18.30.
De to træner teams er ligeledes velkendte idet "Niller" og Marco står i spidsen for holdet i JS1, mens "Knudde" styrer tøjlerne for S4. Her kan vi med glæde oplyse, at det i efteråret bliver med Nikolai Møller som spillende assistent. Det betyder dog ikke et farvel til Thorbjørn. Han vil stadig være en del af teamet i det omfang tiden er til det, og derfor indgå som "assistent assistent"😁 Et stærkt lineup, som dermed kan præsenteres for efteråret 2022!
Det er naturligvis muligt for alle med lyst til seniorbold at møde op i FfF og prøve sig af, og vi ser således meget frem til at byde såvel unge, gamle og nye ansigter velkomne i Madsby!
Fortsat god sommer!

T
Luk