Menu

S5 tog en storsejr med hjem fra Billund

image Med Erdmann i forsvaret har FfF vundet de sidste to kampe med 12-0
PL
19. september 2021 kl. 20:08
For anden kamp i træk vandt FfF 6-0
I jagten på oprykning til serie 4 drog FfF lørdag til Billund, hvor hjemmeholdet havde 1 point med over i den nye pulje. FfF havde 2 point med og KB hele tre point. Uden det store kendskab til Billund blev de blå hurtigt enige om, at der kunne skulle fokuseres på dem selv. En god bane og en fornuftig dommer gjorde også det hele lidt nemmere for de blå. I hvert fald når de huskede på det der med at fokusere….
Efter blot et par minutter var det nemt at se, at de blå ville være hjemmeholdet overlegent på størstedelen af banen. Den styrkeforskel betød også, at der efter blot 12min. stod 0-3 til de blå fra Madsby. Billund fik ikke tid eller plads til noget som helst, og hver gang det var muligt, så var der en f`er inde og bryde deres opspil. Når bolden var på de blås fødder, så var der masser af løb på siden og foran boldholderen, og det gjorde, at de blå konstant spillede sig til chancer i de første 25min. Der stod således 0-4 efter 21.min.
Herefter gik de blå ned i niveau, og de havde altså for mange boldberøringer og tog for mange forkerte beslutninger. Billund kom mere med i kampen, uden det dog blev til en redning for Rasmus i kassen. Det var godt, at han hverken havde pulsmåler eller skridttæller på til dagens kamp, for det var kun under opvarmningen, at der var lidt at se til.
I pausen blev der snakket om, at finde tilbage til de gode niveau fra kampens indledning, og det lykkedes til dels. FfF var næsten konstant på bolden, det var dog ikke altid lige succesfuldt, men de havde uden tvivl kampen uden kontrol. En hel del ind- og udskiftninger gjorde det svært at finde en rytme, men det gav omvendt en masse spilletid til alle mand. Det blev også til yderligere to scoringer i 2.halvleg, som satte punktum for den blå dominans i Billund.

Mål og assist
3. min - Godt indlæg fra Ralle med venstrebenet! finder Arum, der har taget en suverænt løb ind i feltet fra sin udgangspunkt på højre midtbane. 0-1.
6. min - Arum bremses i en kontra. Skau sparker frisparket ind bagerst i feltet, hvor Nikolai nemt sætter bolden ind i nettet. 0-2.
12. min- Indkast til Skau midt på Billunds bane. Han vender og dribler tre mand. Inde i feltet udplacerer han keeperen med venstrefoden. 0-3.
21. min - Frantsen går i et hidsigt pres på Billunds bane. Han erobrer bolden fra en modstanderen (og går slet slet ikke i panik). Han spiller Niko helt fri. Nikolai bevarer køligheden og dribler keeperen og triller kuglen i kassen.
56. min - Kampens bedste detalje! Erdmann sender Skau afsted i højre side. Skaus hårde og flade indlæg har retning mod Niklas og Thybo, der laver et krydsløb og fuldstændigt snyder Billund forsvaret. Thybos inderside finder netmaskerne! (Det var lige præcis det, vi trænede i torsdags, her kunne Thybo bare ikke ramme målet🤥). 0-5.
81. min - Nikolai løber forvirret rundt nede i forsvaret?!? og sender en bold langt til Skau. Skau dribler sig fri, sætter tre mand og bruger indersiden til at liste bolden forbi keeperen.
Ellers er det værd at bemærke, at Ralle satte et godt frispark inden for rammen. Han får chancen igen, men om han også får chancen som angriber er nok mere tvivlsomt…. (Den var stor🤭).
Kidholm lukkede og slukkede byen fredag nat/lørdag morgen, men da dommeren fløjtede op, så var han overraskende nok klar til kamp. Det gjorde ikke Kidholm noget, at Erdmann skulle gå efter en times tid, så “Palle” tog pladsen i midterforsvaret.
Flere f`ere hyggede sig med at lave tunneller på Billund spillerne, selv Rune lod sig lokke frem for at lege driblekonge…. Umiddelbart vil Coach P vurdere, at Hjalte løb med sejren i det interne tunnel regnskab.
Alt i alt en fin lørdag i Billund⚽️🏆
Lørdag d.25. sept. spiller holdet topkamp mod KB hjemme i Madsby kl.11.30.
Luk