Menu

Point til JS1 efter fin præstation mod tophold – Serie 4 knuser bundprop med 7-0

image Jonas Møller Jensen og anfører, Mads Isaksen, spillede begge en god kamp hjemme mod Herning Fremad
TB
17. maj 2023 kl. 17:18
Begge klubbens bedste seniorhold spillede tirsdag den 16. maj. JS1 tog hjemme imod topholdet fra Herning Fremad og fik 2-2, hvor gæsterne udlignede i den dybeste overtid. Serie 4 spillede i Vejle mod Vejle Kammeraterne og vandt overbevisende med 7-0.

JS1 spillede godt men fik ”stjålet” sejren i sidste sekund

Klubbens bedste seniorhold stod overfor en større opgave hjemme i Madsby. Kulissen var bane 1 på en kølig og blæsende majaften. Aftenens modstander var rækkens aktuelle førerhold fra Herning Fremad, som har set ganske stærke ud hele sæsonen. Det var dog ikke på noget tidspunkt til at se, at der var tale om en kamp mellem top og bund. Tværtimod var det hjemmeholdet som så mest overbevisende ud i perioder af kampen.

I første halvleg lykkedes det de blå værter at bringe sig foran både 1-0 og 2-0. Det første mål kom efter et flot og gennemspillet angreb, som sagtens kunne tjene som et pragt eksempel på forbilledlig kontrafodbold i fodboldens "ABC".

Efter et par hurtige afleveringer kom et præcist indlæg fra højre side ind mod anfører, Mads Isaksen, som havde taget det helt rigtige løb i feltet. En modstander endte med at få en fod på og dermed stod der 1-0 til F´erne efter et selvmål. Havde modstanderen ikke ramt bolden ville hjemmeholdets anfører i 99 ud af 100 tilfælde selv have gjort arbejdet færdigt. Oplægget kom i øvrigt fra Rasmus Brandt, hvis flotte assist hermed er nævnt.

Kort tid efter var hjemmeholdets velsmurte kontramaskine i gang igen. Denne gang ved flot forarbejde af Lucas Møller Jensen, som fra sin position i venstre side fik sendt anfører, Mads Isaksen, i dybden.  Da han efter et par træk endte alene med målmanden fra en spids vinkel, svigtede han ikke sin topscorerværdighed. Således var hjemmeholdet pludselig foran 2-0 i en ellers svær kamp.

Selvom gæsterne flere gange spillede sig frem til gode muligheder, var der kun få gange alvorlig fare for en reducering. Dette ikke mindst som følge af en velspillende Asger Hvingelby i målet, som dog også fik stor hjælp af en mindst lige så velspillende bagkæde med Patrick Petersen, Jonas Møller Jensen, Simon Smidt og Rasmus Brandt. Derudover havde Jonas Ussing og Mathias Foged godt styr på den defensive midtbane. Gæsterne har især nogle særdeles hurtige og dygtige kantspillere, som det således lykkedes at lukke ned for i store dele af kampen.

I første halvlegs dybe overtid lykkedes det dog for udeholdet at få reduceret efter et indlæg dumpede lidt tilfældet ned for fødderne af en Herning Fremad spiller, som så sikkert kunne få nettet til at blafre.

Efter pausen var udeholdet mest på bolden, men de fik aldrig for alvor truet det blå hjemmehold, som længe så ud til at kunne indkassere sæsonens første sejr og dermed 3 tiltrængte point. Så lykkeligt skulle det dog ikke ende.

I den absolut dybeste overtid (uret stod på 94,30 minutter…) stod en af Herning Fremads offensive profiler, Modou Jarju, pludselig meget alene med bolden foran feltet og han kunne let udnytte den svigtende opdækning ved at trække sig fri mod målmanden og sende bolden sikkert i kassen til det udlignende 2-2 mål. Få sekunder efter lød slutfløjtet. Dermed måtte klubbens stærkeste hold endnu engang forlade banen både slukøret og skuffet, men dog med et enkelt point.

Aftenens kamp efterlod den – lettere opløftende - hovedkonklusion at klubbens førstehold rent faktisk har evnerne til at spille op med de bedste, når de selv stiller i nær stærkeste udgave og alle mand i øvrigt er klar fra start.

Indtil næste kamp kan vi håbe på at anfører, Mads Isaksen, ikke er alvorligt skadet efter han måtte gå ud med et riv i lysken i kampens døende minutter. Derudover kan vi forsøge at finde årsagen til den lange tillægstid som blev tillagt en kamp, som i øvrigt var uden afbrydelser i form af mål, kort eller lign. i en 2. halvleg, som alligevel blev genstand for 6 minutters ekstra spilletid.

Uanset svarene på ovennævnte, spiller Madsbys fodboldstolthed igen i Madsby på fredag den 19. maj kl. 19.00. Modstanderen er rækkens andet tophold fra Horsens FS. Kom endelig ned og støt det blå hjemmehold.

---

Serie 4 knuser bundholdet med 7-0

Klubbens andethold kom flot tilbage i jagten på oprykningspladserne da de ude tirsdag aften besejrede rækkens bundhold fra Vejle Kammeraterne med 7-0. Dermed er alt endnu tæt i toppen af rækken og håbet om at spille serie 3 allerede efter sommeren i år, lever i bedste velgående.

F´ernes mål blev scoret af anfører, Kristoffer Dejgaard (2), Patrick Kidholm Nielsen (2), Jonas Bo Ottesen (1) og Nicklas Kovaltsenko (2).

Det var i øvrigt Jonas Bo Ottesens første kamp for serie 4. Han spiller normalt for JS1, men er på vej tilbage efter en kort skadespause hvorfor han drog med andetholdet til Vejle. Som det fremgår, scorede han et mål ligesom han lagde op til anfører Kristoffer Dejgaards andet mål.

Serie 4 har nu en uges pause inden det tirsdag den 23. maj går løs ude mod BPI. Kampen spilles på Covia Arena i Pjedsted kl. 19.00.