image Lørdagens dommertrio efter veloverstået kamp
PL
06. marts 2022 kl. 09:24
Ferie, corona og dårligt vejr er ved at være overstået...

Efter en noget rodet opstart med coronaudbrud, skiferier og dårligt vejr, så er det ved at være mere normale tilstande i Madsby. Det vidner resultatet i de to seneste træningskampe også om - I sidste uge blev Dalum (AS) sendt hjem med et 5-1 nederlag og i går måtte Fuglebakken (DS) tage retur til Århus med et 4-0 nederlag i bagagen.

Der var spilletid til hele 17 spillere i lørdagens kamp, hvilket vidner om en sund konkurrence i truppen. Helt generelt har der været et fornuftigt fremmøde til træning, noget som meget gerne skulle fortsætte her 20 dage inden sæsonstart. Der er stadigvæk en del spillere, som har svært ved at holde et højt niveau i alle 90min, og der er nogle aftaler som endnu ikke sidder i skabet. Det skal vi arbejde videre med i den kommende tid.

Til dagens kamp var der afbud fra dommerklubben, der ikke kunne levere en dommertrio. Det var ikke muligt at finde andre løsninger, så T, Franke og Pelle måtte trække i dommertøjet. Det slap de fornuftigt fra! Der skal lyde en stor tak til begge hold for at få kampen afviklet uden de store problemer i en god tone.

Fuglebakken startede kampen bedst og var mest på bolden i det første kvarter. FfF søgte for ofte og for tidligt den lange aflevering i denne periode, og da holdets pres heller ikke sad i skabet, så var det Fuglebakken, der var i teten dog uden at blive farlige. Efter det første kvarter fik de blå stillet sig bedre på banen, og det betød flere bolderobringer samt at Lucas og Fuat i midten kom mere på bolden. De fordelte tålmodigt spillet, hvilket gav langt flere blå berøringer og et spilovertag. Resten af 1.halvleg forløb derfor med de blå som det dominerende hold, og to gange var Fuglebakken nødt til at bruge ulovlige midler til at stoppe først Isaksen og derefter Rune. Det gav to straffespark til de blå - Rune scorede til 1-0 på riposten af sit eget straffespark. Rune fik lov (eller tog han selv bolden?) til at sparke igen, og denne gang nåede Fuglebakkens keeper kun at få fingerspidserne på, hvilket ikke var nok til at holde bolden ude og dermed stod der 2-0 til FfF ved pausen.

Der blev flittigt skiftet ud til 2.halvleg, men det var de blå der startede klart bedst. Efter et boldtab af Fuglebakken på banens midte satte de blå fart på og med en flot udført kontra kunne Lucas finde det lange hjørne og via stolpen gøre det til 3-0. Mønsteret var næsten det samme, da FfF gjorde det til 4-0. En Fuglebakken fejl satte først Møller, så Skau i fuld fart ned at højrekanten og med en flad aflevering ind foran mål fik Rune sit hattrick.

Ellers var 2.halvleg mere lige, og begge hold havde nogle store muligheder som dog blev brændt. Det var tydeligt at se, at da luften i lungerne begyndte at forsvinde efter en times tid, så blev der begået flere fejl af begge hold. Fuglebakken havde i øvrigt den tidligere f'er, Peter Nosa Hansen, i midterforsvaret kampen igennem. Han styrede, som en kæmpe chef, og meget verbalt Fuglebakkens defensiv rigtig flot kampen igennem.

FfF - Fuglebakken
23. min: 1-0 - Rune Buhl Schelde
34. min: 2-0 - Rune Buhl Schelde (straffe)
54. min: 3-0 - Lucas Møller Jensen
73. min: 4-0 - Rune Buhl Schelde