Menu

Ny testsejr til de blå fra Madsby

image Ass. træneren satte sig selv på banen i pausen, og herefter kom der for alvor gang i bødekassen....
PL
29. juli 2021 kl. 22:27
Et afbudsramt hold fra Egen UI røg ind i et uvejr i Madsby

Lad det være sagt med det samme - Dagens modstander fra Egen var ikke i nærheden af at kunne matche Madsbys stolthed i dag. Dels var det Egens første træningskamp efter en lang ferie, og når de ydermere måtte undvære 5-6 stamspillere, som i stedet var erstattet u17/u19 spillere, så skal det blive en hård omgang. Efter 90 drivvåde minutter stod der 7-1 til FfF, der var foran 3-0 ved pausen.

I forhold til tirsdagens træningskamp var der rykket en hel del rundt på pladserne, og der var flere nye ansigter med. I startopstillingen havde trænertemaet valgt en ny keeper (tak for hjælpen, Anker), nyt midterforsvar og nyt angreb, men det var ikke umiddelbart til at se, da der stod FfF på det meste lige fra kampens begyndelse. Det var derfor heller ikke ufortjent, at de blå gik til pause med en 3-0 føring.

I pausen skiftede de blå fire mand, og man kunne frygte, at det betød en nedgang i tempoet, men det viste sig ikke at gøre sig gældende. De blå fortsatte med at sætte det ene angreb sammen efter det andet, og alle indskiftere ydede en rigtig god indsats.

45min på banen var nok for Lucas til at lave kampens detalje

Specielt ass.træneren, Marco Storm, fik virkelig sat gang i løjerne - Udefra er det super dejligt at se, hvordan ass.træneren/bødekasseformanden går forrest! Der er ingen tvivl om, at Marco må et smut forbi hæveautomaten inden træningen på tirsdag.

Egen reducerede til 7-1 på et straffespark kort før tid, hvor en unavngiven FfF spiller fik gult/rødt.