image Jones brugte hovedet - hele to gange!
PL
18. august 2021 kl. 08:13
Trods mange brændte chancer lavede FfF hele fem mål

Tirsdag aften spillede klubbens ubesejrede JS hold deres tredje kamp på en uge, og som i de forgående var det en positiv oplevelse. De blå lagde godt fra land og dominerede dagens modstander fra Give i gennem hele kampen. Det burde have været en noget større føring til de blå end den 2-0 føring ved pausen, som de to hovedstødsmål af Jones skaffede (vores nye topscorer!).

Dominansen fortsatte i anden halvleg, selvom om tempoet gik en smule ned, hvilket også betød at Give kom mere med i kampen. Marco øgede kort efter pausen til 3-0 på et langskud/indlæg. En periode med manglende koncentration, og lidt for meget hæl og tå fra FfFs side gav en 3-1 reducering efter 77min - Det ville ellers have været rat at holde nullet. Til gengæld svarede f'erne hurtigt igen, da Lucas minuttet efter øgede til 4-1, inden Skau lukkede og slukkede til 5-1 kort før slutfløjtet.

Gives træner ærgrer sig over deres eget niveau i kampen, men sender samtidigt også stor ros til f'erne.