Menu

Ny ass. træner til klubbens 1.hold

image Den tidligere anfører, Marco Storm, glæder sig til at prøve kræfter med trænergerningen
Pelle
11. juli 2021 kl. 13:27
Et kendt ansigt vender tilbage til Madsby

Vi er enormt glade for at kunne præsentere, Marco Storm, som klubbens nye spillende assistenttræner på klubbens 1.hold i Jyllandsserien. 

Marco var i forgående sæson tilknyttet TPI i Danmarksserien, men nu er vores tildligere styrmand og anfører tilbage i Madsby, hvor han sammen med resten af truppen skal prøve kræfter med Jyllandsserien. "Jeg glæder mig til at vende tilbage til Madsby igen og blive en del af den gode gruppe af spillere, der er på 1.holdet." "Efter en lang periode med restriktioner glæder jeg mig til, at vi igen kan give den fuld skrald på træningsbanen og være sociale sammen bagefter - Noget vi i den grad har savnet". udtaler Marco.

Klubbens maskot, Søren Thalund, supplerer: "Det har været vigtigt for os, at vi har fået en mand ind som kender klubben, og som ved, hvad vi står for. Vi skal tilbage til vores udgangspunkt, som er en social klub med en stærk træningskultur og et godt omklædningsrum". 

Med Niller som cheftræner og Marco som assistent har klubben sikret sig et stærkt udgangspunkt i kampen for at klare skærerne i Jyllandsserien. For at stå så stærkt som overhovedet muligt, så starter 1.holdet allerede træningen op i næste uge - hvor der trænes tirsdag og torsdag kl.18.30 i Madsby.

Det er vores forventning, at vi udover Marco, i den kommende periode kan præsentere flere nye eller velkendte ansigter til klubbens 1.hold.

Alle interesserede med lyst til JS fodbold, nye eller gamle spillere, er velkomne til træning i Madsby tirsdag og torsdag kl.18.30 fra næste uge.

Luk