Menu

JS stjal sejren i Egen, mens S5 havde det svært

image “Aalborg” fik trænerdebut for S5, den glemmer han nok hurtigt…
PL
25. september 2021 kl. 20:17
Weekendens mange afbud gav svære arbejdsbetingelser for begge hold

JS var i dag en tur på Als for at besøge hjemmeholdet Egen UI fra Guderup. Allerede på forhånd var kampen udset til at blive mere spændende, end stillingen ellers ville gøre den til. Egen er et notorisk godt hjemmehold, der som oftest nyder stor opbakning fra flere hundrede tilskuere. Det var ydermere også et “sultent” hjemmehold, der til trods for godt fodboldspil i de forgangne kampe ikke havde fået de point, som spillet ellers nok havde berettiget dem til. Der er som bekendt ikke noget, der hedder fortjent i fodbold - og det måtte Egen sande nok engang. Både anfører Isaksen og coach Niller udtalte efter kampen, at Egen var det bedste hold, på en dag hvor de blå, særligt i 2.halvleg, underpræsterede.

I forhold til sidste uges storsejr over Horsens Freja var FfF i dag uden Ebbe, Fuat, og endeligt også keeper Simon, så der var blevet plads til Arum, Rune, og ikke mindst Rasmus Villadsen på kassen. Holdet har tidligere i sæsonen vist, at de godt kunne rokere rundt på pladserne, uden at det kostede på niveauet - Det var ikke tilfældet i dag. Der var dog plads til efter kampen at fremhæve Ussing, der gjorde det fint på den centrale midt, og han fik endda fik krydret indsatsen med et mål.

Egen lagde bedst ud og kom hurtigt på 1-0. Den føring holdt dog kun kortvarigt, da Marco dukkede op og bragte FfF på 1-1 efter blot 7 min. De blå fik stille og roligt spillet sig mere ind i kampen, og det lykkedes også at komme foran, da Ussing gjorde det til 1-2 efter en halv times spil. Kort efter pause gjorde Egen det til 2-2, og herfra var de blå kun sporadisk farlige, da det var svært for dem at sætte de nødvendige pasninger sammen for at kunne lave et godt angreb. Egne kom derfor også på 3-2 efter en times spil, heldigvis for FfF var Egen så gæstfrie, at de fik lavet et selvmål til 3-3 kort efter deres føringsmål, og derved inviterede de blå ind i kampen igen. Egen var i teten resten af kampen, men på en returbold fra et godt skud af Simon Smidt kort før tid, lykkedes det Jones at prikke kuglen i kassen til 3-4. Dermed måtte Egen nøjes med at være “ Det bedste hold vi har mødt indtil videre i år - de fortjente hvis ikke alle 3 så i hvert fald 1 point”, udtalte coach Niller efter kampen.

FfF havde topholdets held og kunne køre hjem til Madsby med de tre point i bagagen, og det er jo altid dejligt at kunne tage sejren selv om spillet ikke er til det. Der er dog ingen tvivl om, at holdet skal præstere bedre i de kommende kampe, hvis der skal flere point på kontoen. Der venter allerede en ny svær udebane på lørdag, hvor FfF tager turen til Give. Kampen spilles lørdag d.2. oktober på kunstgræs i Give kl.14.00.

S5 skulle spille topopgør mod KB, og kunne med en sejr ligge lidt afstand til dagens modstander. Sådan gik det dog på ingen måde. Holdet var massivt afbudsramt, og der var udskiftning på 9 positioner - Der var kun Frantsen, Kidholm, Ralle, Hjalte og Thybo tilbage fra sidste weekends storsejr. Coach P og coach Erdmann måtte ligeledes undværes, da deres familier havde prioriteret kvalitetstid (hvilket altså åbenbart ikke indebærer fodbold, når man er omkring de 40🤥).

Onkel og Aalborg agerede spillende trænere på en dag, hvor der også var gensyn med Casper Vilholm og Casper Schmidt. Vilholm er i militæret, og Schmidt er jo nok mest kendt for at være fodboldinvalid, og han har vel ikke rørt en bold i 5 år🤷🏻‍♂️….Kæmpe ros til jer fire for at stille op, når der var allermest brug for det💪🏻 Der var også debut til Mathias Larsen, som har trænet med en 2-3 gange efter en længere fodboldpause. Mathias skal vi nok komme til at se mere til.

De blå kæmpede det bedste de kunne, men de var i dag oppe i mod overmagten og endte med at tabe 2-6 til et fint spillende KB hold. Coach P er tilbage på træningsbanen tirsdag og torsdag og regner med at se en større flok spillere, end det var tilfældet i den forgange uge. Holdet spiller igen på lørdag d.2.oktober kl.11.30 hjemme i Madsby.

 

Luk