JS sluttede sæsonen af med endnu en sejr

image Smidt leverede både mål og assist i de sidste to kampe.
PL
27. oktober 2021 kl. 23:27
Sæsonens mindste sejr sendte FfF på 40 point for 14 kampe

FfF lagde ud som lyn og torden i sæsonens sidste kamp på udebane mod Horsens Freja. I det første kvarter var de blå konstant i boldbesiddelse, og Horsens Freja måtte stå dybt omkring eget felt for at holde stand. Det lykkedes dog ikke for FfF at lukrere på boldovertaget, da der enten ikke blev afsluttet eller forbi afslutningen manglede kvalitet. Efter den indledende periode kom Horsens mere og mere med i kampen, og de virkede tilfredse med at overlade bolden til FfF, og så stå kompakte og lukrere på omstillinger. Det gav også rigtig god mening, for de blå var ikke særligt skarpe i boldomgangen i dag, og Horsens havde nogle hurtige spillere på kanterne. Det gav også en del fine muligheder til hjemmeholdet, men ligesom FfF så manglede de skarpheden. F'erne fik hævet niveuet og sluttede 1.halvleg stærkt af, og på en god dag så havde enten Outzen eller Isaksen også sørget for en pauseføring til de blå. I dag måtte de nøjes med 0-0 ved pausen.

Der var alligevel lidt at tale om i pausen

Kort inde i 2.halvleg måtte Horsens Frejas bedste spiller udgå med en skade, og det gjorde, at der kom mindre bid i Horsens spil. De blå kom derfor endnu mere på bolden, men boldomgangen blev ikke bedre af den grund. De dårlige førstegangsberøringer, dårlige tæmninger eller forkerte beslutninger var ikke til at slippe af med i dag, og det forekom mere tydeligt, at kampen var uden reel betydning. Flere gange så man også holdet "knække" over, og det var ikke unormalt at se 4-5 blå spillere omkring midten, mens Horsens Freja var i angreb.... Eller måske var det holdets fælles bytur fra i lørdags i Aabenraa, der stadig sad i kroppen 🤷🏻‍♂️🍻

Horsens havde et par gode tilbud i 2.halvleg, bl.a. en friløber som keeper Villadsen flot tog sig af. Et flot indlæg blev også headet forbi mål af en flyvende Freja spiller ved bagerste stang. For de blå var det Lucas, som ud af ingenting fik en chance, da han var yderst tæt på at pille bolden fra keeperen. Efter 76min var det Horsens' tur til at stoppe en omstilling, og det blev korrekt vurderet til et gult kort oveni. Det efterfølgende frispark fra 30m sendte Smidt hårdt mod mål, og da Freja keeperen forståeligt nok ikke kunne holde skuddet, så endte riposten foran Isaksen, der fulgte op og sendte bolden ind til 0-1. Det var i øvrigt Mads Isaksens 17 sæsonmål i de 13 kampe, som han har spillet. Ikke helt dårligt for en mand, der også spiller midterforsvar eller central midtbane 💪🏻

Perioden i overtal havde de blå fint styr på, og der var derfor kun reel spænding om kampens udfald i de sidste fem minutter, hvor Horsens Freja angreb med alle mand. Det gav dem også en 4-5 hjørnespark i slutminutterne, hvor de også tog deres keeper med frem. Hverken han eller de andre Freja spillere sørgede dog for, at det blev farligt. F'erne tog derfor sejr nr. 13 med hjem til Madsby.

Smidt blev efter kampen fortjent kåret til kampens spiller.