JS - FfF indtog Vestjylland og fik en 6-2 sejr med hjem

image Kaptajnen viste vejen med 3 mål i 1.halvleg
PL
21. august 2021 kl. 09:26
Fire blå scoringer på 12 minutter knækkede Skjern

Sæsonens længste udebanetur gav fredag aften en flot 6-2 sejr til de blå fra Madsby.

Op til kampen var der flere spørgsmåltegn på holdet - flere spillere trækkes med småskader efter fire kampe på 12 dage, der var afbud og endelig måtte keeper Simon torsdag aften melde fra, da han alligevel ikke kunne undværes på jobbet. Heldigvis handlede klubben hurtigt, og vi fik i al hast gjort Rasmus Villadsen klar. Ovenpå en fodskade og kun en enkelt træning med holdet blev det til en noget hurtigere debut for Rasmus, end vi havde regnet med. Rasmus spillede en rigtig god kamp, og han var uden chance ved Skjerns to scoringer. Med gode indgreb, en tydelig kommunikation og solide clearinger gjorde han det nemt for sig selv og forsvaret.

Kampen startede helt lige og det var tydeligt, at Skjern ligesom os også gerne ville spille fremad og langs jorden. Det gav et par løse chancer i begge ender i kampens indledning. Midt i 1.halvleg foregik havde de blå så småt sat sig på spillet, der nu foregik mere og mere på Skjerns banehalvdel. En FfF klassiker, Fuat aflevering til Isaksen bragte os på 0-1 efter 20min. Skjern udlignede kort efter på et flot angreb, hvor en uheldig FfF clearing og en heldig Skjern fod sendte bolden i en bue ind i FfF målet. Efterfølgende måtte Bang udgå efter en hård tackling, Skau kom ind og leverede en super god præstation. Vi fik heldigvis hurtigt rystet den scoring af os, og resten af halvlegen var det spil til et mål (Skjerns). FfF skruede op for tempoet, spillede bolden på færre berøringer, løb i de rigtige rum og så gik det pludselig for stærkt for Skjern - På 12 minutter gik FfF fra 1-1 til en pauseføring på 1-5.

I pausen måtte Jones udgå med en skade, så Isaksen rykkede, efter sine 3 mål i 1.halvleg, ned i midterforsvaret. Hvilket gav plads til Outzen på toppen. Outzen fik hurtigt et par gode muligheder, men skarpheden manglede indtil det 83.minut, hvor Simon sparkede et hjørnespark ind i hovedet på Outzen, der slukkede målfesten med målet til 2-6. Skjern havde reduceret til 2-5 midtvejs i 2.halvleg efter en opspilsfejl af de blå. De gav kortvarigt en større tro på et comeback fra hjemmeholdet, men de blå fik igen hævet niveauet, så de derfra kunne kontrollere resten af kampen.

Fire kampe på 12 dage har givet tre sejre og en uafgjort, hvilket vi naturligvis er godt tilfredse med. Vi har fået brugt næsten alle mand i truppen, og når vi spiller fuldt koncentreret med tempo, få berøringer og gode løb, så har vi haft overtaget i samtlige kampe. Omvendt så har kampene også vist, at vi inviterer modstanderen til at være med, når vi slipper foden fra speederen og koncentrationen mangler. Noget der også har gjort, at vi har skulle bruge en hel del chancer for at lave vores mål. Det kunne fx også være rart med et clean sheet næste gang.

Næste kamp er lørdag d.28. august kl.13.30 i Madsby mod Bramming

19.minut - 0-1 FfF classic. Fuat assisterer Isaksen i feltet, der sikkert sætter bolden ind.
24.minut - 1-1 Flot opspil, diagonalbold langt i hjørnet. Ingen clearing og heldig Skjern fod giver et lob i hjørnet.
30.minut - Bang skadet, Skau ind. Bang blev heldigvis klar og kom senere ind igen.
33.minut - 1-2 Isaksen, Haue og Lucas kombinerer i højre side. Hårdt fladt indlæg til Isaksens inderside tæt inde foran mål.
35.minut -  Skjern angreb, afslutning forbi langt hjørne.
37.minut - Fantastisk opspil, 1-2 mellem Lucas, Esben og Isak - Fuat afslutter desværre lige på keeperen.
40.minut - 1-3 Fuat smadrer bolden i hjørnet med venstrebenet!!!! Aldrig set det ben blive brugt så fornuftigt før.
44.minut - 1-4 Ussing sparker på mål, keeper halvklarer Lucas følger op og afdribler keeperen.
47.minut - 1-5 Skjern angreb. Brøgger bryder, Lucas driver 1/2 bane, serverer friløber til Isak. Sikker scoring.

Pause (Jones ud, Outzen ind)

48.minut - Outzen rammer stolpen.
53.minut - FfF brænder friløber og har flere gode chancer bl.a. efter dødbolde.
61.minut - Fuat ud (ondt i venstreben ;-), Arum ind)
71.minut -  2-5 opspilfejl af de blå straffes.
83.minut - 2-6 Hjørnespark fra Smidt finder Outzen, der med låget lukker kampen.

Mads Isaksen blev fortjent og med stort flertal kåret som kampens spiller af holdet.