Menu

Heroisk indsats af oldgirls

image
AS
25. april 2024 kl. 08:53
+29 Oldgirs: Alminde/Viuf-Fredericia fF 5-2 (1-1)

Fredericia fF har nogle rigtige seje oldgirls-spillere. Det regnede ind med afbud til onsdagens kamp. Ingen er herre over sygdom, og på parkeringspladsen i Madsby blev truppen, der i weekend talte 10 spillere, decimeret fra syv til seks spillere.

I stedet for afbud til kampen valgte seks brave kvinder at køre til Alminde/Viuf. Og trods en mand i undertal kæmpede de heroisk. Lige inden pausen blev hjemmeholdets føring udlignet. Det gav gejst, og F’erne begyndte da også 2. halvleg bedst og kom foran 2-1.

det er svært at være i undertal – og da den velspillede debutant Naja Johansen måtte udgå midt i anden halvleg – var det fem mod syv. Det gav hjemmeholdet overskuddet til at stikke af, inden Naja igen kunne hjælpe sine holdkammerater.

- Det er aftener som denne, der bliver husket. Holdet viste virkelig, at de er et hold, der står sammen. Indimellem blev der spillet fremragende fodbold, og så viste spillerne, at vi ikke er et hold, man bare lige scorer mod. Defensiven stod klogt, og det lover godt for fremtiden. Jeg er virkelig stolt af den indsats, der blev vist på banen, siger oldgirls-træner Anders Stoffer.

I næste uge er Fredericia fF oversidder – og så venter der en udekamp mod Bjert onsdag 8. maj – forhåbentlig med fuldt hold.

Luk