Menu

Hård lørdag for JS1 og serie 4, som begge lider nederlag

image Mads Isaksen scorede for JS1 i 1-6 nederlaget i Bredballe
TB
15. maj 2023 kl. 17:16
Både JS1 og serie 4 var i kamp lørdag den 13. maj. JS1 tog til Bredballe og serie 4 spillede i Gauerslund. Det endte med to nederlag.

Lørdag den 13. maj 2023 bliver ikke en dato som vi kommer til at glædes i Madsby. Således fortsatte JS1 sin triste stribe af nederlag og serie 4 mistede et vigtigt skridt i oprykningskampen.

Klart nederlag til JS1

JS1 spillede ude mod en af forårssæsonens overraskelser, idet oprykkerne fra Bredballe IF i den grad har meldt sig ind i kampen om toppen af rækken med en række gode præstationer. Lørdagens kamp mod Madsbys stærkeste fodboldhold var – desværre - ingen undtagelse.

Det blev til en klar hjemmesejr på 6-1, hvor der i øvrigt ikke er anledning til andet end at ønske hjemmeholdet tillykke med den sikre sejr og tak for kampen. Anfører Mads Isaksen scorede F´ernes enlige mål da han reducerede til 1-2 i det 67´ minut. Derefter så hjemmeholdet sig aldrig tilbage og det endte altså med et nederlag på de navnkundige tenniscifre.

Klubbens førstehold står nu med ryggen mod muren, håret i postkassen, en vis legemsdel i vandskorpen eller hvordan må vi nu ellers vil lege med ordene udfra devisen om kært barn, mange navne. Faktum er at JS1 er isoleret i bundet af rækken med seks point op til Kolding IF på den playoff udløsende kamp om at blive i rækken.

Der er derfor al grund til at komme ned i Madsby i morgen, tirsdag den 16. maj, hvor der er hjemmekamp mod et af rækkens tophold, nr. 2 fra Herning Fremad. Kampen spilles kl. 18.30.

Serie 4 mistede skridt i topstriden

Serie 4 holdet kæmper med i toppen af rækken men mistede et skridt i kampen mod Smidstrup / Skærup IF og Skibet IF som pt. ligger hhv. nr. 1 og nr. 2. Det skete da man ude mod Gauerslund tabte knebent med 0-1.

Der er dog ingen grund til at henfalde i hverken depression, pessimisme eller det der er værre. Der er blot tre point op til Skibet på 2. pladsen og masser af kampe endnu. Med to gode præstationer mod de to tophold i første halvdel af sæsonen er der stadig returopgør at spille, ligesom sæsonen endnu rummer kampe som bør give tre sikre point.

En sådan opgave venter allerede i morgen, tirsdag den 16. maj, hvor serie 4 drager til Vejle og møder rækkens bundprop fra Vejle Kammeraterne. Det endte med en klar 6-1 sejr til de blå fra Madsby, da de to hold mødtes tidligere i sæsonen.

Så, er du i Vejle i morgen aften, eller vil du bare gerne tage ud og støtte det lokale hold fra Madsby i deres kamp for oprykning, så sker det hele kl. 19.00 på Søndre Stadion.    

Luk