10 sejre i træk = suveræn oprykning til JS1

ST
17. oktober 2021 kl. 14:57
2. pladsen fra Bramming kunne heller ikke stoppe Madsbys stolthed

Det var et forventningsfuldt FfF mandskab, der lørdag drog vestpå til dagens udekamp mod Bramming Boldklub. De blå vidste, at et enkelt point ville sikre førstepladsen i puljen og dermed oprykning til forårets JS1 pulje.

Optakten var dog langtfra optimal for allerede inden kampstart stod 2 mand pludselig noteret på skadeslisten. Brøgger havde knæproblemer, og hos Jonas Møller var det lysken der drillede. "Jones" blev dog alligevel skrevet på holdkortet og endte også på banen i kampens døende minutter. Der blev således rokeret rundt på pladserne kort før start og det hjalp tilsyneladende ikke gæsterne fra Madsby i kampens indledning. Hjemmeholdet lagde frisk fra start og med deres velkendte energi blev de blå således mindet om, at denne eftermiddag i Bramming ville man absolut intet få foræret i kampen for oprykning.

Der blev i dagens kamp spillet på græs, hvilket bestemt heller ikke så ud til at være til Madsby drengenes fordel. Efter flere uger på kunstgræs havde man svært ved at omstille sig til banens beskaffenhed og samtidig var fraværet af støvler med jernknopper måske ikke det bedste valg. Det var i hvert fald svært til tider at stå fast på den tunge og våde bane...

Der gik dog ikke længe inden tingene alligevel gik topholdets vej. Efter blot 6. min og ud af nærmest ingenting blev Mads Isaksen sendt af sted med en fin stikning fra Rune i højresiden. "Isak" nåede netop at få strukket benet og med en lang tå sendte han den forbi keeperen og i kassen til en pludselig 0-1 føring. Det blev dog en yderst kortvarig føring for blot minuttet efter var man alt for passiv i det blå forsvar. En lang dybdebold blev slået ned i venstre forsvarsside, hvor spillerne blev flyttet ud af position og det efterfølgende indlæg fandt derfor en helt fri Bramming spiller, der i feltet havde alt for meget plads til at tæmme bolden med brystet og dernæst banke den ind bag Simon i målet. 1-1 og dermed status quo på måltavlen efter blot 7 min. Den efterfølgende periode havde begge hold i korte omgange momentum i spillet, men med hjemmeholdet som det mest toneangivende - også hjulpet på vej af en vind i ryggen. Hos de blå noterede man sig for en afslutning fra Lucas i sidenettet og midt i halvlegen endte et godt opspil med en kæmpe chance midt for mål, men afslutningen røg et stykke over. Bramming var heller ikke ufarlige og Simon måtte agere redningsmand i en enkelt situation inden det i halvlegens sidste minut var stolpen der måtte til hjælp. Et hjørnespark til Bramming blev forlænget til det bagerste område, hvor det altså var tæt på en føring til hjemmeholdet. Pausestillingen forblev dog 1-1, hvilket coach Niller kunne være tilfreds med.

Niller efterlyste i pausen, at spillerne accepterede tingenes tilstand ved at gøre spillet mere simpelt og direkte. Banen var ikke til det polerede småspil og for mange gange blev bolden sat "på spil" og tabt. Det virkede dog unægteligt til at de blå havde glemt at tage det med ud på banen fra 2. halvlegs start for i to omgange var det meget tæt på at gå galt. Begge gange blev bolden tabt unødvendigt på egen halvdel, hvilket resulterede i et par store chancer, som dog blev misbrugt af hjemmeholdet. Men som en tro kopi af første halvleg skulle Isak atter vise sin farlighed. En dyb stikning fandt ham pludselig alene mod målmanden og anføreren svigtede ikke: 1-2 og de blå igen i front! Herefter fulgte en bedre periode, hvor FfF sad på det meste og i flere omgange fik brudt hjemmeholdets opspil. Det blev til godkendte afslutninger fra både Rune og Lucas. Efter 20 min. brændte det dog igen på i egen zone efter et nyt hjørnespark. Simon kom lidt på mellemhånd i situationen og den efterfølgende afslutning blev heldigvis rettet af og op på overliggeren. Den sidste del af kampen skulle sejren kriges hjem. Skau blev sendt på banen til at jagte alt oppe foran og energien var straks ved at bære frugt, da han opsnapper bolden - sender den videre ind på midten hvor Ussing har taget turen frem - han lægger den køligt videre til venstre hvor Rune kommer til og afslutter, men keeperen når ned og parerer til hjørne.

Tiden løb så småt ud for hjemmeholdet, men en enkelt gang mere skulle det nå at brænde på. Et tilsyneladende ufarligt indlæg røg direkte mod mål og for 3. gang i kampen stod stolpen i vejen for Bramming. Nærmere kom hjemmeholdet ikke og da dommerens fløjte lød for sidste gang var 1-2 sejren i hus og oprykningen en realitet. Champagnepropperne kunne herefter sprænge og både spillere og træner kunne i dag leve med, at indsatsen ikke stod mål med tidligere kampe.

Kampens dobbelte målscorer, Mads Isaksen, løb med titlen som kampens bedste spiller!

Det var holdets 10. sejr i træk! En imponerende stime der på overbevisende måde sikrede holdet førstepladsen i puljen på trods af, at der endnu resterer 3 kampe i sæsonen for de blå. Derfor skal sæsonen også sluttes godt af og det er vigtigt at bygge videre på det momentum, som holdet har. Vi glæder os til at følge de resterende kampe samt når det til foråret går løs i kampen om oprykning til DS.

Kæmpe tillykke til hele holdet med oprykningen til JS1!

Holdet spiller igen lørdag d.23. oktober kl.13.00 i Aaabenraa.