Øv, hvor var det tæt på

image
AS
24. maj 2023 kl. 11:11
Oldgirls 29+: Fredericia fF-Øster Starup/Vester Nebel IF 1-3 (0-0) Mål for FfF: Maria Kvist

F’ernes Oldgirls var tæt på at få point mod Øster Starup/Vester Nebel IF, men i nogle hektiske slutminutter afgjorde gæsterne kampen.
Der var fremgang at spore hos ’de blå’, der i træningskampene forud for sæsonen fik en øretæve af Øster Starup/Vester Nebel IF. Hjemme i Madsby kæmpede FfF en brav kamp, og i anden halvleg scorede Maria Kvist til 1-0. Nok en smule ufortjent, hvis man talte chancer op i kampen, men et mål er et mål – og det her var et godt et af slagsen.
Desværre svarede hjemmeholdet igen i næste angreb. 1-1!
Men det uløste ikke noget kollaps, FfF-pigerne fightede sig gennem kampen, men i slutminutterne gik det galt.
Tre minutter før tid scorede gæsterne til 2-1 – og minuttet efter råbte FfF-spillerne på straffe, men dommeren så ikke det samme som hjemmeholdet. Øster Starup/Vester Nebel IF scorede endnu et mål i kampens sidste sekunder.
FfF spiller igen onsdag i næste uge. Der går turen til Alminde/Viuf.