Menu

Ny måltavle på vej i Madsby

image Spar Nord Fonden
Claus Erdmann
27. april 2021 kl. 21:24
Bane 1 i Spar Nord Park får ny LED-Måltavle med masser i muligheder.

Takket være støtte fra Spar Nord Fonden, er det nu endelig muligt at erstatte vores gamle måltavle på klubhuset ved bane 1 med en ny topmoderne LED-tavle. Udover at fungere som måltavle, vil det være muligt at vise holdopstillinger og nyheder på skærmen, ligesom det vil være muligt at afspille videospots og vise reklamer fra vores sponsorer.

Vi glæder os rigtig meget til, at den bliver leveret om en god måneds tid og kan tages i brug.

Sponsorudvalget ser virkelig frem til muligheden for, at vores sponsorer kan vise helt aktuelle budskaber og tilbud og håber vi sammen kan udvikle vores samarbejder yderligere. Det er et kæmpe boost for at gøre vores breddeklub attraktiv for at fastholde og tiltrække sponsorer i tider som disse, hvor klubbens indtægter fra arrangementer er uvis.

Billedet viser en demo-tavle, som vi lånte i forbindelse med en hjemmekamp i efteråret. Den nye LED-tavle er af samme type – bare større!

Mere om Spar Nord Fonden formål:
Spar Nord Fondens donationer skal komme et bredt udsnit af befolkningen til gode. Derfor støtter Spar Nord Fonden hvert år flere hundrede lokale ildsjæle, der alle giver lidt ekstra tilbage til lokalsamfundet. Bag hver donation gemmer der sig en god historie om nogen, der har noget på spil og projekter, der gør en forskel.

Der skal fra Fredericia fF lyde en kæmpe tak til Spar Nord Fonden, for den flotte donation til LED-tavlen.

Luk