Menu

Klublegende med et stort blåt hjerte takker af.

image
TB
18. juni 2024 kl. 16:42
Efter mere end 10 år i spidsen for Fredericia fF’s Jyllandsseriehold stopper Niels Erik Christensen som træner.

Efter mere end 10 år i spidsen for Fredericia fF’s Jyllandsseriehold stopper Niels Erik Christensen som træner.

- Vi er rigtig kede af, at Niller ønsker at stoppe som træner. Med mere end 10 år i klubben, har han været en engageret og usædvanlig træner. Han er blevet en klublegende, der så sent som til Madsby Pige Cup tog et stort slæb med at dømme kampe og være med til præmieoverrækkelsen, siger seniorformand Thomas Banke.

Men det er på fodboldbanerne, at Niller har sat sine største indtryk.

- Han har om nogen været med til at fastholde Fredericia fF som byens højstrangerede serieklub. Niller har gennem årene gjort en stor indsats for at gøre overgangen fra ungdoms- til seniorspiller lettere. De mere end 10 år i F’erne har budt på både op- og nedture, men han har altid kæmpet for den specielle ånd, der er i klubben.

I forårssæsonen har træneren ført klubbens førstehold fra Jyllandsserie 2 til Jyllandsserie 1. Han afleverer derfor et hold med selvtillid.

- Det har været vigtigt for Niller at aflevere en attraktiv trup til den næste træner. Han stopper på toppen, og det er vi taknemmelige for. Sidste vinter rykkede vi ned fra Jyllandsserie 1, men det var ikke der, at Niller ville stoppe. Han har taget de sure vintermåneder med og skabt en fornyet optimisme i Madsby, som vi kan bygge videre på, siger Thomas Banke.

Fredag spiller Fredericia fF hjemme i Madsby. Det er kl. 19.00 mod FC Sydvest 05 Tønder. Der vil Niller bliver hyldet.

- Vi skylder alle Niller en kæmpe tak for sin indsats i F’erne. Efter kampen går arbejdet i gang med at finde afløseren til det mest attraktive serieseniortrænerjob i Fredericia. Vi skal have defineret, hvad vi har brug for, og mødes med nogle af spillerne efter kampen, siger Thomas Banke.

Fredericia fF byder på en forfriskning til de tilskuere, der fredag aften kommer og siger tak for arbejdet til klublegenden.

Med sportslig hilsen
Thomas Banke

Luk