Menu

FfF Old Boys genstarter bankospil

image Gevinstliste den 3. oktober 2021
Svend Erik Kristensen
25. september 2021 kl. 23:03
Efter en lang corona-pause starter FfF Old Støtteforening de populære søndagsbankospil op igen!

FfF Old Boys støtteforening, der i november måned kan fejre sit 50 års jubilæum, genoptager sine spil i nye omgivelser.

Det vil fremover være Eksercerhuset i Øster Voldgade 16, der danner ramme om FfF’ernes bankospil om søndagen. 

Stort genåbningsspil:

Søndag den 3. oktober starter vi op med et ekstra stort spil med flotte gevinster. Gevinstsummen vil denne aften være på mere end 24.000 kr., fordelt et flot program med gennemgående kontantspil, Old Boys Banko, Københavnerbanko, Puljebanko, ”Døde duer”, amerikansk lotteri, m.m.

Vores mange medlemmer fra tidligere kan helt sikkert nikke genkendende til de mange spil, og vi håber, at vi med de nye omgivelser kan trække yderligere medlemmer fra hele trekantsområdet.

Derefter spiller vi hver søndag kl. 18.30, siger foreningens formand Thomas Ulrik Holm.

I løbet af efteråret vil tilbyde en række spændende og attraktive bankospil. 

Allerede nu er der fastlagt følgende datoer med storspil. 

Søndag den 28. november 2021 Kl. 18.30. Stort jubilæumsspil
Søndag den 19. december 2021 Kl. 18.30 – Stort julespil
Torsdag den 30. december 2021 kl. 18.30 – Stort nytårsspil

Eksercerhuset – Nyt spillested

Da Covid19 pandemien satte en stopper for at afvikle bankospil valgte FfF Old Boys Støtteforeningen, for at vise rettidigt omhu, at opsige vores lejeaftale med Fredericia Bankocenter. Som frivillig forening var vi selvfølgelig nødsaget til at begrænse vores omkostninger mest muligt. Opsigelsen skete selvfølgelig med en kalkuleret risiko, for at lokalerne kunne bliver lejet ud til anden side. Vi har gennem mange år haft et fantastisk samarbejde med Fredericia Bankocenter og vores håb og hensigt har hele tiden været, at vende tilbage til Fredericia Bankocenter, siger formand Thomas Ulrik Holm. I mellemtiden er Fredericia Bankocentret blevet udlejet til anden side. Vi løb selvfølgelig en risiko for at blive ”husvilde” og dette er så også sket. Da vi rettede vi henvendelse til Fredericia Bankocenter med henblik på genoptagelse vores spil kunne bankocentret meddele, at lokalerne er udlejet til anden side. Heldigt for bankocenteret, men det satte naturligvis bestyrelsen på ekstra arbejde.

Gennem sommeren har vi undersøgt flere muligheder for et andet spillested. Bestyrelsen har valgt Eksercerhuset. Med dette valg kan tilbyde vores medlemmer de bedste forhold i form af gode busforbindelser, fri pakering, gode adgangs og toiletforhold og samt lokaler,lyd og lys.

Jubilæum:
FfF Old Boys Støtteforening kan søndag den 28. november 2021 fejre 50 års jubilæum. Netop denne dato er det præcis 50 år siden, at første spil blev afviklet i Paladssalen ved Landsoldaten.

Jubilæet vil naturligvis blive fejret med et flot jubilæumsspil præcis på samme tidspunkt og dato, som i 1971. Gennem 50 år har en række frivillige, søndag efter søndag, gjort det muligt at gennemføre bankospil med det formål af støtte ungdomsafdelinger i Fredericia forenede Fodboldklubber økonomisk støtte. Blandt vores frivillige har vi en aktør, som var med ved første spil og stadig møde op hver søndag. Det glæder os vi til at fejre, slutte Thomas Ulrik Holm.

Gevinstlisten den 3. oktober 2021. 

Luk