Menu

F'ernes top 3 udfordres af 1.holdets anfører

image Er de unge virkeligt bedre end de gamle?!?!?
PL
27. marts 2024 kl. 13:17
Frank, Thalund og Ebbrecht kigger sig over skulderen.

Mens en ny sæson sparkes i gang i morgen, skærtorsdag, kl.13.00 på kunstgræsbanen i Madsby, så har IT-afdelingen og databanken fået opdateret klubbens statistikker.

Igennem længere tid har Frank Ebbrecht frygtet at blive overhalet som klubbens all-time topscorer, mens Søren Thalund længe har kunne bryste af titlen som Taulovs største F'er, men måske er disse tider ved at være ovre.....

Et kig i databanken viser nemlig, at både Fuat Hansen og Mads Isaksen har bevæget sig ind i top-10 over antal spillede kampe. Som 1.holdets anfører burde det også være muligt for Mads Isaksen at vippe Søren Thalund af pinden inden længe. Hvis der bliver fuld plade i 2024, så er Ebbrecht 2.plads også inden for rækkevidde. Frank Jensen kan trods alt stadigvæk sove godt og trygt om natten.

Lidt mere luft har Ebbrecht til Isaksen på topscorerlisten. I de seneste par sæsoner har Mads bevæget sig længere væk fra modstandernes mål, og spiller oftere som midtbane eller forsvarer, hvorfor målene ikke kommer i de samme stimer som tidligere.

Endeligt er det værd at bemærke at klubbens 1.holdstræner, Niller, har 10 års jubilæum i klubben. Han startede nemlig op med at svinge pisken over 1.holdet i februar 2014, hvor han blandt dirigerede med en ung og hurtig Mads Isaksen, der ikke var meget for at løbe hjem og forsvare..... ;-)

I kan se den fulde statistik på hjemmesiden:
Fredericiaff.dk - Om FFF - Historie

Engang blå - altid blå!

Luk