Menu

Drømmene bliver opfyldt til Madsby Pige Cup

image
Bestyrelsen
04. maj 2023 kl. 01:00
Weekenden 2.-4. juni kommer til at stå i pigefodboldens tegn på boldbanerne hos Fredericia fF, når næsten 200 pigefodboldhold fra hele Danmark, Tyskland og Sverige gør Madsby Pige Cup 2023 til et rekordstævne.

I år får Danmarks største pigestævne en ekstra dimension. Det bliver nemlig muligt for de deltagende piger at få deres fodbolddrømme opfyldt.
Gjensidige Drømmelegat besøger stævnet – og i bedste ’Løvens Hule’-format kan fodboldpigerne gå til audition med deres fodbolddrømme og prøve lykken foran Drømmelegat-juryen.
Det sker efter en idé fra Heidi Frederikke Sigdal – Tv 2-værten, der er et af de fire jurymedlemmer, der fordeler legatets midler til glæde for danske pigefodboldspillere.
- Sidste år gav vi med Drømmelegatet to hold mulighed for at deltage i Madsby Pige Cup. I den seneste ansøgerrunde var der igen flere ansøgere, der ønskede at komme til stævnet i Fredericia. Derfor mente Heidi Frederikke, at hvis alle pigehold tager til Madsby, skal vi selvfølgelig også derhen, siger Susan Blindbæk Vestergård, der er Gjensidiges repræsentant i Drømmelegatet.
Siden har Gjensidige og Madsby Pige Cup arbejdet på en løsning, og har nu indgået et Guldpartnerskab om Madsby Pige Cup for 2023 og 2024.
- Vi kommer sammen til at løfte stævnet til glæde for en masse fodboldpiger. Vi håber, at det bliver en tradition, at det er til Madsby Pige Cup, at man får opfyldt sine fodbolddrømme. Der så mange muligheder i det samarbejde, siger Fredericia fF’s formand Jesper Kongsted.
Allerede fra åbningen af stævnet fredag aften bliver der sat fokus på Drømmelegatet, og om lørdagen mellem kampene kan fodboldpigerne gå på scenen for at fortælle om lige præcis deres fodbolddrømme. Lørdag aften afslører Drømmelegatet, hvem der får drømmene opfyldt.

 

Luk