Menu

Clausen runder et skarpt hjørne.

image
SEK
15. december 2023 kl. 16:40
I dag kan Hans Clausen fejre sin 80-års fødselsdag.

Dagens fødselar har gennem mere end 60 år har været aktiv i klubben både som spiller og senere som træner og holdleder i såvel ungdomsafdeling og seniorafdeling, ligesom han i gennem mange år har bidraget med et stort arbejde i klubbens ledelse. Han er stadig aktiv, som revisor, for en række af klubbens regnskaber.

Hans har altid haft fodbold tæt på livet og udfoldede sit talent som dreng i FfF. Et kig i klubbens store kampstatistik viser at det også blev til 5 kampe på førsteholdet med i debut i 1970.

Ligeledes har Hans, sammen sin hustru Anne, været en del af det store korps af frivillige medlemmer, som hvert år hjælper ved klubbens arrangementer.
Og det er ikke kun FfF’erne, som har haft glæde af Hansi’s engagement. Gennem mere end 21 år var han en loyal og meget vellidt holdleder for FC Fredericia. Sammen med holdet og ikke mindst PP, har han rejst Danmark tyndt med FC Frederica og sørget at al materiale var klar til kampene og ved de daglige træninger.

I dag har vi glæde af Hansi’s mange besøg ved kampe både i Madsby og på Monjasa Park, hvor han nyder fællesskabet og en pibe tobak, gerne suppleret af et godt glas fadøl. 😊

Herfra skal lyde et stort tillykke til en legende i fredericiansk fodbold!

Fredericia forenede fodboldklubber

Luk