Menu

Corona

Opdatering den 27. 08. 2021

Selv om der sket en række lempelser at myndighedernes retningslinjer, er der stadig en række regler, så man skal være opmærksom på. 

Belært af et Corona-tilfælde i klubben, har bestyrelsen opdateret klubbens interne retningslinjer såfremt vi bliver ramt af nye tilfælde. 

SÅDAN HÅNDTERES EN POSITIV CORONATEST I DIN KLUB

Medlem:
Konstateres du positiv med Covid-19 skal du straks kontakte holdets træner/holdleder med besked om, at du er konstateret smittet med Covid-19. Dermed kan vi hurtigst muligt igangsætte de nødvendige og krævede procedurer og retningslinjer i tilfælde af smitte blandt vores medlemmer.
Du må selvfølgelig ikke møde til træning eller kamp.

Træner/Holdleder:
I tilfælde at corona-smitte i en afdeling, skal alle nærkontakter ringes op. Ligeledes skal evt. modstander og dommer kontaktes, hvis spiller med positiv test har deltaget i kamp. – Kampklar kan et godt værktøj!
Ansvaret herfor ligger hos den enkelte træner/holdleder/afdeling. Der skal ringes til alle potentielle nærkontakter. Er træner/holdleder ikke i stand dette, vil Svend Erik Kristensen være behjælpelig. Information til medlemmer kan suppleres med facebook-oplag, men det må kun være et supplement
Coronatilfælde på hold/ i afdeling skal altid dette altid meldes til Svend Erik Kristensen (21455210) eller bestyrelsesmedlem.
.
Nyttige links og telefonnumre:
Sundhedsstyrelsens hjemmeside
Corona-hotline: +45 7020 0233

DBU – Hvad gør I, hvis én i klubben testes positiv med coronavirus.

Fredericia forende Fodboldklubber:
Svend Erik Kristensen: Telefon: 21455210

Træning og kampe skal fortsat afvikles under særlige retningslinjer. Disse regler finder du i protokollen for Fodboldens Corona-regler. 

Registrering og smittesporing
Alle spillere og trænere i de enkelte grupper skal registreres ved hver træning. Det betyder, at klubben skal vide, hvem der spiller sammen med hvem. Dette skal bruges til smitteopsporing, hvis der er en spiller eller træner i gruppen, der bliver smittet. Her er anvendelsen af kampklar et godt værktøj. 

Omklædning: 
Pr. 14. august 2021 gælder der ikke længere et arealkrav.

Klubhus og Cafeteria:

Klubhuset er åben efter aftale med Frank. 
Der gælder krav om coronapas for personer over 16 år.

Tilskuere
Der må nu forsamles op til 500 personer i forbindelse med en udendørs fodboldkamp eller træning. Herunder tæller både spillere, trænere, dommere, officials og evt. tilskuere. 
Det skal være tydeligt, hvilke personer der hører til hvilket arrangement på anlægget. Hvis dette ikke helt naturligt er tydeligt i forhold til anlæggets udformning, skal det tydeliggøres ved afspærring fx med minestrimmel, kegler, toppe eller lignende, så politiet ikke er i tvivl, hvis de skulle komme forbi.
Der er indført en undtagelse, hvor det er muligt at være samlet 500 personer. hvis alle tilskuere sidder ned på faste pladser, tæpper vendt mod banen. 

Links:
FAQ:  Du kan finde spørgsmål og svar om Fodboldens Corona-regler her. 

Fodboldens coronaregler er senest opdateret den 14. august 2021.

Husk Corona virussen er her stadigvæk, vi skal derfor fortsat efterleve Sundhedsstyrelsen 5 gode råd:
Vask hænder
Host eller nys i ærmet
Begræns fysisk kontakt og hold afstand til andre mennesker
Vær opmærksom på rengøring og hygiejnen
Hold afstand og bed andre om tage hensyn.
Pas på jer selv og hinanden ved at holde afstand.

Mange sportslige hilsner 

Bestyrelsen