Menu

Corona

Opdatering den 21. maj 2021.

Selv om der sket en række lempelser at myndighedernes retningslinjer, er der stadig en række regler, så man skal være opmærksom på. 

Træning og kampe skal fortsat afvikles under særlige retningslinjer. 
Disse regler finder du i protokollen for Fodboldens Corona-regler. 

Registrering og smittesporing
Alle spillere og trænere i de enkelte grupper skal registreres ved hver træning. Det betyder, at klubben skal vide, hvem der spiller sammen med hvem. Dette skal bruges til smitteopsporing, hvis der er en spiller eller træner i gruppen, der bliver smittet.

Omklædning: 
Arealkravet i omklædningsrum sænkes, så der nu igen kan tillades 1 person pr. 4 kvadratmeter. Er gulvarealet under 4 kvadratmeter – såsom på toiletter – må der tillades adgang for en person. 

Klubhus og Cafeteria.

Tilskuere
Der må nu forsamles op til 100 personer i forbindelse med en udendørs fodboldkamp eller træning. Herunder tæller både spillere, trænere, dommere, officials og evt. tilskuere. 
Det skal være tydeligt, hvilke personer der hører til hvilket arrangement på anlægget. Hvis dette ikke helt naturligt er tydeligt i forhold til anlæggets udformning, skal det tydeliggøres ved afspærring fx med minestrimmel, kegler, toppe eller lignende, så Politiet ikke er i tvivl, hvis de skulle komme forbi.
Der er indført en undtagelse, hvor det er muligt at være samlet 500 personer. hvis alle tilskuere sidder ned på faste pladser, tæpper vendt mod banen. 

Links:
FAQ:  Du kan finde spørgsmål og svar om Fodboldens Corona-regler her. 

Fodboldens coronaregler er senest opdateret den 21. maj 2021.

Husk Corona virussen er her stadigvæk, vi skal derfor fortsat efterleve Sundhedsstyrelsen 5 gode råd:
Vask hænder
Host eller nys i ærmet
Begræns fysisk kontakt og hold afstand til andre mennesker
Vær opmærksom på rengøring og hygiejnen
Hold afstand og bed andre om tage hensyn.
Pas på jer selv og hinanden ved at holde afstand.

Mange sportslige hilsner 

Bestyrelsen