AS
08. maj 2024 kl. 23:02
+29 Oldgirls: Bjert IF-Fredericia fF 3-3 (0-2)

Er der to hold, der står rigtig godt til hinanden i +29 oldgirls, er det Bjert IF og Fredericia fF.
For anden gang i træk gik de to hold fra banen i Bjert uden en vinder. I efteråret blev det 1-1, denne gang var resultatet 3-3. Vi må vente til efteråret med næste sejrherre i duellen.
Bjert IF lagde et stort pres på gæster i første halvleg, men på forunderligvis var det gæsterne, der gik til pause foran 2-0. Nok ikke helt fortjent. Det var som om, at F’erne ikke spillede hurtigt nok – hjemmeholdet var straks over dem.
Efter pausen vendte Bjert stillingen til 3-2, og det lignede, at hjemmeholdet ville trække fra. Men FfF’s oldgirls giver ikke op. Der blev udlignet til 3-3, og i de sidste minutter pressede gæsterne på for sejr. Mette Hansen var alene igennem, men bolden lige på den anden side af stolpen.
- Uafgjort var et godt resultat. Det havde nok ikke været fair, hvis vi havde vundet, men vi havde da taget sejren med, siger træner Anders Stoffer.